پیام نظارت : با عدم مراجعه به مراکز دندانپزشکی فاقد پروانه مطب و تأییدیه نظارت بر درمان ، در پیشگیری از انتشار بیماریهای ایدز و هپاتیت همکاری همگانی داشته باشیم . »»» قبل از ویزیت و ثبت نوبت در مطب ها و مراکز دندانپزشکی نسبت به احراز هویت دندانپزشک اقدام و از داشتن کارت نظام پزشکی و پروانه فعالیت معتبر شهرستان اطمینان حاصل فرمائید. »»» عطاری ، طب سنتي ، داروهاي گياهي ، شفا با طبيعت ، طبيعت و تندرستی !! مواظب افراد سودجو و فاقد صلاحيت باشيد. »»» کلیه مطبها ، درمانگاهها و دفاتر کار مورد تأیید معاونت درمان دارای تابلوهای مشخص و نصب شده در محل می باشند . از مراجعه به منازل و اماکن نامتعارف جهت ویزیت پزشکی ، دندانپزشکی و ... توسط افراد ناشناس ، غریبه و تایید نشده اکیداً خودداری فرمائید.

۶گام کلیدی برای جلوگیری از شیوع بیماری های حاد تنفسی

• معاونت درمان،تغییر مکان داد

رئیس اداره امور آزمایشگاه مرجع سلامت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
بازرسی مداوم ازآزمایشگاه های تشخیص طبی در ایام کرونا
نظارت مداوم بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی و الزامات ایمنی پرسنل و مراجعین در آزمایشگاه های تشخیص پزشکی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول همچنان ادامه دارد.
 ١٣:٠٧ - سه شنبه ٣ تير ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری کلاس آموزشی برای کارشناسان ثبت سامانه ایمان و رفع ایرادات موجود
پیرو مصوبه کمیته ترویج زایمان طبیعی مورخ 21/3/99 نظربه اهمیت راستی آزمایی ثبت آمار زایمانی در سامانه ایمان و همچنین جهت رفع اشکال کارشناسان مسئول ثبت سامانه بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول،کلاس آموزشی به صورت حضوری و تک نفره توسط مسئول محترم امور مامایی معاونت درمان مورخ 24//3/99 لغایت 26/3/99 برگزار گردید.
 ١٣:٣٤ - دوشنبه ٢ تير ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
بخش بیماران حاد تنفسی بیمارستان نظام مافی شهرستان شوش شروع بکار کرد
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: بخش بیماران حاد تنفسی بیمارستان نظام مافی شهرستان شوش شروع بکار کرد.
 ٢١:٠٩ - چهارشنبه ٢٨ خرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری کمیته های دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی و موربیدیتی
کمیته های دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی و موربیدیتی درخصوص ساماندهی مادر و نوزاد مبتلا به کووید19 در مورخ 21/03/99 در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
 ٠٩:٢٧ - دوشنبه ٢٦ خرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی دزفول
کمیته علمی بیماری کرونا با حضور استاندارخوزستان برگزار شد
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: کمیته علمی بیماری کرونا با حضور استاندارخوزستان برگزار شد.
 ١٧:٣٠ - يکشنبه ٢٥ خرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
مسئول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
بازدید از بخش لیبر بیمارستان های نظام مافی، کارون وآیت الله نبوی در ایام کرونا:
مسئول محترم امور مامایی به همراه کارشناسان امور مامایی معاونت درمان از بخش لیبر بیمارستان کارون گتوند مورخ 13/3/99 ،بیمارستان آیت الله نبوی مورخ 17/3/99 و بیمارستان نظام مافی شوش مورخ 20/3/99 در ایام کرونا بازدید بعمل آوردند.
 ١٤:٢٤ - شنبه ٢٤ خرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
رئیس اداره پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول :
اهدای 550لوح سپاس به کادر پرستاری فعال دربحران کرونا
550 لوح تقدیر به پاس زحمات بی دریغ این عزیزان ،از طرف اداره پرستاری به کادر پرستاری فعال در بحران کرونا بیمارستان های ،گنجویان ،نظام مافی،کارون گتوند ،آیت الله نبوی ،580 مقاومت ارتش ،پایگاه چهارم شکاری وکادر پرستاری شاغل در نقاهتگاه شیخ انصاری دزفول اهدا شد.
 ١٢:٥٩ - شنبه ١٧ خرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
رییس اداره نظارت واعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد :
گزارش عملکرد واحد نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دزفول در سال 98
برنامه ریزی ، ایجاد استمرار در بازدیدها و واکنش سریع به موضوعات نظارتی با ابعاد تاثیرگذاری برسلامت جامعه از اهم فعالیتهای اداره نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی دزفول می باشد .
 ١٣:٣٤ - سه شنبه ١٣ خرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
کارشناس آموزش سلامت اداره پرستاری معاونت درمان خبر داد:
سومین جلسه آموزش به بیمار در معاونت درمان برگزار شد.
این جلسه با حضور رئیس و کارشناسان اداره پرستاری معاونت درمان وسوپروایزرهای آموزش سلامت بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه با حفظ فاصله اجتماعی در تاریخ 7/3/1399 ساعت 9تا13در سالن کنفرانس معاونت درمان برگزار گردید.
 ١٢:٥٩ - سه شنبه ١٣ خرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
سرپرست اداره پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
حمایت روانی ومدیریت استرس کادر پرستاری
باتوجه به اینکه پرستاری درشرایط عادی از مشاغل پراسترس می باشد و بحران کرونا ویروس موجب افزایش تنیدگی شده است، اهمیت سلامت روان کادر پرستاری، مدیریت استرس وحمایت روانی پرستاران دراین برهه، نباید نادیده گرفته شود و حضور مسئولین و متخصصین امر در کنار پرستاران باعث تقویت روحیه و افزایش کیفیت ارائه خدمات خواهد شد.
 ١٣:٠٤ - چهارشنبه ٧ خرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>

بازدید امروز : 43
 کل بازدید : 611144
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2